Автор Тема: Торент без снимка  (Прочетена 328 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Olif63

• Начинаещ
  • **
  • Публикации: 28
Торент без снимка
« -: Април 18, 2011, 07:43:47 am »
Добро утро . :)
Като качих Торент и ми даде, че изображението, което сеопитваме да качим не е ".jpg", а до момента само тази снимка сме използвали предимно при качване на Торенти и не сме имали проблеми, както и като се мине през даден Торент със съдържание на Български език и се вижда на неразбираем език . Може би е от Ъпдейта на Тракера снощи и затова решихме да пишем тук, дано всичко се оправи, иначе качихме Торента и без снимка .

Успех на всички ползватели на Сайта .

Неактивен admin

• Owner
  • Публикации: 905
  • Got root?
    • Webpage
Re: Торент без снимка
« Отговор #1 -: Април 18, 2011, 08:31:18 am »
Добро утро . :)
Като качих Торент и ми даде, че изображението, което сеопитваме да качим не е ".jpg", а до момента само тази снимка сме използвали предимно при качване на Торенти и не сме имали проблеми, както и като се мине през даден Торент със съдържание на Български език и се вижда на неразбираем език . Може би е от Ъпдейта на Тракера снощи и затова решихме да пишем тук, дано всичко се оправи, иначе качихме Торента и без снимка .

Успех на всички ползватели на Сайта .

Коя е снимката?

Неактивен Olif63

• Начинаещ
  • **
« Отговор #2 -: Април 18, 2011, 08:47:33 am »
Тази http://prikachi.com/images/461/3108461M.jpg .
Дали има някаква Опция например, ако даден Ъплоудер е пропуснал да добави Постер при качването на торент след това да може да се добави Постер . :)
Благодаря Ви .

Неактивен admin

• Owner
  • Got root?
    • Webpage
« Отговор #3 -: Април 18, 2011, 10:00:59 pm »
Има някакъв друг проблем но не мога да разбера от какво е.

Торент клиента не може да види кои са пиърите поради някаква странна причина.

Неактивен Olif63

• Начинаещ
  • **
« Отговор #4 -: Април 18, 2011, 10:34:59 pm »
Явно, обновяването е бавно, някои колеги казват, че сега последно качените Торенти не могат да се свалят, Аз реших да сменя снимка, но ми изписва, че не може . Дано всичко се оправи . Успех . :)

Неактивен stefan4uk

• Начинаещ
  • **
  • Публикации: 40
« Отговор #5 -: Април 19, 2011, 08:24:43 pm »
Нещо пак става с тракера,стрелките на µTorrent стават червени и прекъсва,много спадна скоростта с която качвам в тракера... :sad:

Неактивен admin

• Owner
  • Got root?
    • Webpage
« Отговор #6 -: Април 19, 2011, 11:04:33 pm »
Нещо пак става с тракера,стрелките на µTorrent стават червени и прекъсва,много спадна скоростта с която качвам в тракера... :sad:

Има някакъв системен проблем тази нощ пак ще реинстал машината за да разбера къде съм замазал нещата.
Другия проблем е че версията която ползвам в момента вече не е актуална с php 5.3.2 и ще се пусна xbtit.

Неактивен Olif63

• Начинаещ
  • **
« Отговор #7 -: Април 20, 2011, 08:06:20 am »
Здравейте и добро утро . :)

Новата Версия е с уникално добра визия, поздравления .
Решихме да споделим наше мислене и предложение при възможност да се погледне дали може да се оправи Скритият Линк като се добавя Линк към VBOX7 или например да си има Специално поле за VBOX7 . Прилагаме снимка как изглежда в момента Линкът към VBOX7 в Описание на Торент :

Друго, което забелязахме, че пише "Ранк" вместо "Ранг" до името на всеки ползвател на Сайта . Прилагаме снимка :

И още нещо като предложение, освен като се отвори Торента и да се види кой е Ъплоудера, може да се добави за някои рангове директно на страницата с Торенти да се показва името на Ъплоудера . Прилагам снимка къде може да се добави, ако има такава Опция - отдясно при Пиърите :

Като предложение от наша страна при възможност може броенето на Торенти да не става по страници, както е в момента - прилагаме снимка :

, а да е по този начин например - брой торенти . Прилагаме снимка :

Извиняваме се, ако това е било заложено при довършването на Системата в следствие добавяне на нови функции или премахване на съществуващи, както е упоменато в Информацията - Новината на Началната страница . :)

Пожелавам успех и нека все така се трудим за развитието на този прекрасен Сайт за обмен на данни . :)

Неактивен stefan4uk

• Начинаещ
  • **
  • Публикации: 40
« Отговор #8 -: Април 20, 2011, 01:15:27 pm »
И на мен броя на страниците ми изглеждат някак си гадно така.Подкрепям всички тези предложения,надявам се да има възможност да стане така -и ако позволява системата - може да се сложи и едно клюкарче да може да си лафим? Успех... :gathering:

Неактивен rusi_mc

• Много Редовен
  • Публикации: 491
  • VIP MEMBER
    • My Web Site
« Отговор #9 -: Април 22, 2011, 11:16:34 am »
Точно пък броя страници е направено много добре. винаги ми е било гадно..примерно разглеждал съм до страница 200 от общо 500. И на другия ден искам да си допродължа. По стария начин трябваше да прецъкам всичко, а сега просто ще си кликна на избраната страница :)